10% korting op je eerste aankoop met code WELKOM10
10% korting op je eerste aankoop met code WELKOM10
Winkelwagen 0

Verzend -en retourbeleid

Verzending -en ophalen

Elke prent wordt zorgvuldig ingepakt. Om de lijst en het glas tijdens verzending te beschermen tegen breuk, wordt er een MDF-plank op maat over het glas gezet, de lijst met schuimhoeken en schuim bedekt en het geheel in een doos verpakt.

Omdat we alles zorgvuldig met de hand inlijsten en verpakken, doen wij verzendingen 2 keer per week, op dinsdag en vrijdag.

Alle bestellingen tussen vrijdag 00:00 en maandag 23:59 worden dinsdag verzonden. Als je tussen dinsdag 00:00 en donderdag 23:59 bestelt, dan wordt de bestelling vrijdag verzonden.

De bestelling ophalen in onze fysieke winkel is gratis en kan woensdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 en zaterdag 10:00 - 17:00.

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aziatiek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.